Anpassade Lösningar för Digital Framgång

Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster designade för att optimera och effektivisera era operativa processer. Från avancerade IoT-lösningar och realtidsstyrningar till robust cybersäkerhet och dedikerad kravhantering—varje projekt anpassas för att matcha era unika behov och krav.

Tjänster

Strategiskt Anslutna Tjänster för Din Digitala Resa.

Produktutveckling

Vi hjälper er med att ta fram era nya produkter, gärna uppkopplade IOT moduler eller enkla sensorer till avancerade realtidsstyrningar för tex fordon, industri eller medicin applikationer.

Elektronikutveckling

Schema framställning utifrån era krav, framtagning av elektronik komponenter som passar er produkt. PCB layout flerlagers optimering av placering av komponenter för produktion samt EMC. 3D modell av PCB inklusive komponenter.

Embedded mjukvara

Mjukvaru utveckling för embedded, RTOS för tidskritiska miljöer, utveckling av mjukvara som uppfyller säkerhetskritiska krav PLr e, SIL3, ASIL D.

Cloud tjänster

Vi erbjuder er att koppla upp era produkter till vår egen server i datacenter allokerad i Sverige , vi erbjuder SAAS lösningar för IOT applikationer, managering av enheter, även färdiga hårdvara för monitorering av acceleration, position mm.

Kravhantering

Systemering av era produkter, vi erbjuder kravhantering med hjälp av verktyget Systemweaver, där vi även analyserar standarder som LVD, EMC för att kunna erbjuda er underlag för CE märkning. Alla krav som är inlagda kan kopplas till test och verifiering för spårbarhet.

Cybersäkerhet

Vi hjälper er med cyber analyser framtagning av TARA med hot analyser, ned brytning av hot och ger förslag på mitigeringar. Vi har färdiga CSMS processer som vi använder i Systemweaver där ni kan använda som templates för att anpassas till era behov.

varför välja oss

Skydda dina tillgångar och
ditt varumärke.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Anleding 1

Eleifend lacus proin maximus ornare bibendum vulputate sed montes in

Anleding 2

Eleifend lacus proin maximus ornare bibendum vulputate sed montes in

Anleding 3

Eleifend lacus proin maximus ornare bibendum vulputate sed montes in

Anleding 4

Eleifend lacus proin maximus ornare bibendum vulputate sed montes in